Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| | Тъмните пазители | |
Цена: 11:99 Корица: Мека Страници: 224
Издателска група "България" представя нова фентъзи сага за върколаци, в която почитателите на "Здрач" и "Новолуние" ще се влюбят!„Готова ли бях за целувката, която щеше да промени живота ми? Знаех, че ако ме целуне, вече нямаше да бъда същата. Ние двамата вече никога нямаше да бъдем същите. Връзката ни щеше да се преобрази завинаги…”
Кайла е красиво американско момиче, което обожава природата. Изгубила родителите си още като малка, тя изобщо не подозира, че над нея тегне мрачна тайна, която ще промени живота й завинаги.
Раздвоена между увлеченията си към Лукас и Мейсън – две абсолютни противоположности, - Кайла ще се гмурне в шеметен водовъртеж от пламенни изживявания, потресаващи разкрития и мистериозни обрати, за да открие истината за себе си и истинската любов. И тъкмо когато й се струва, че просто няма как да стане по-зле, хората ще разбулят вековните тайни на Тъмните пазители, за да ги подложат на безмилостно унищожение…
„Не, това не беше някакво мимолетно увлечение. Дълбоко в сърцето си усещах, че той е всичко за мен – специалният… единственият… завинаги. И въпреки че почти не го познавах, не можех да се отърся от чувството, че двамата си принадлежим.”
Издателство: Издателска група "България" Лично мнение: Прочетох книгата на фен превод, тъй като не успях да си я взема, но ще го направя. Невероятна е! На мен адски ми хареса как е представена самата история. Сюжетът е различен и шифтърите т.е. върколаците започнаха да изместват вампирите от първото място на любимите ми фентъзи създания. Не знам защо споменават сагата "Здрач". Много по-различно е. Джейкъб ряпа да яде пред Лукас, Рейв и Конър. Нямам търпение да прочета останалите три книги. | |
|
Чет Яну 27, 2011 8:48 am by elito_4471