sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Fairy Fairytale /коментари/ Чет Дек 09, 2010 8:19 pm | |
| Обхвана ме лудостта посред нощите Enjoy на онези, които са достатъчно луди за да го прочетат | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Fairy Fairytale /коментари/ Чет Дек 09, 2010 8:29 pm | |
| Йей! Луда номер едно е тук! Направо ме учудваш с тази твоя бързина. Колко бързо го написа. Прочетох го и мога да кажа: "Алелуя! Най-после и Алекс да се събуди и да попише малко." Адски много се радвам, че го пусна и не се чудиш дълго време какво да правиш с историята. Сега малко за пролога. Готино си започнала с това видение, което Вай получи. Наистина нещата изглеждат приказни на места, както тя самата е преценила. Естествено тайнствеността е в големи дози. Нямам търпение да прочета още. | |
|
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Fairy Fairytale /коментари/ Пон Дек 20, 2010 7:45 pm | |
| Благодаря ти, сладурано. Много се радвам на коментара ти, а и честно казано този път го пиша по-скоро заради разтоварването на въображението и хич, даже никак не се старая да се получи добре. Просто релаксирам и показвам какво се е получило Пуснах ново, скоро ще го довърша, вече ми се доспа прекалено много за да успее мозъка ми да функционира правилно. Едит: Това вече може да се води за глава първа, още не съм решила от къде да ги отделя | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Fairy Fairytale /коментари/ | |
| |
|