| The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine | |
|
+12VioletSBlack betisoleti Klear bebona_84 winchester_babe carino nade1 Vampire Huntress Dirty Little Liar perla333 Пацк0 Raven 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Пон Фев 08, 2010 2:16 pm | |
| Автор: Рейчъл Кейн
Заглавие: Стъклените къщи, книга първа
Изтеглете на английски
Description: Welcome to Morganville. Just don't stay out after dark. College freshman Claire Danvers has had enough of her nightmarish dorm situation. When Claire heads off-campus, the imposing old house where she finds a room may not be much better. Her new roommates don't show many signs of life, but they'll have Claire's back when the town's deepest secrets come crawling out, hungry for fresh blood.
Резюме: Добре дошли в Морганвил, Тексас. Просто не стойте навън, когато падне мрак. Първокурсничката в колежа Клеър Денвърс има достатъчно кошмарни ситуации в общежитието си, където популярните момичета никога не и позволяват да забрави какъв е рангът и на училищната сцена: някъде под нулата. Когато Клеър си тръгва от студентското общежитие, внушителната стара къща, където тя намира стая, може да не е чак толкова по-добра. Нейните нови съквартиранти не показват особени признаци за живот. Но те имат Клеър, когато тайните на града започват да се разкриват, жадни за свежа кръв. | |
|
| |
Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Сря Май 26, 2010 8:32 pm | |
| Супер книга,нямам търпение за втората | |
|
| |
perla333 Под защита на Оливър
Брой мнения : 70 Join date : 22.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Пон Май 31, 2010 8:41 am | |
| На 29 едната ми BFF ми я подари за рождения ден Каза ми, че около седмица и нещо по-рано ми я е купила...И най-забавното е, че ми каза като ми даде подаръка : "Иначе ти казвам, че ще вампирясаш от тези книги, но ето че ти подарявам една.." (много си я обичкам - въпреки, че не е съгласна, че чета такива книги, държи на мен достатъчно щом е "пренебрегнала" предрасъдаците си) | |
|
| |
Dirty Little Liar Под защита на Брандън
Брой мнения : 11 Join date : 12.07.2010
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Вто Юли 13, 2010 7:20 am | |
| Това е любимата ми книга на вампирска тематика. Просто нямам търпение за втората. | |
|
| |
Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Чет Юли 15, 2010 10:56 am | |
| Изчетох я за няколко часа, наложи ми се да пътувам до София, а пътят е около 3 часа, понякога и малко повече. Книгата беше единственото, което ме спаси да не се побъркам в автобуса. Наистина беше много увлекателна и приятно написана, дори не усетих кога точно стигнах до края и. Нямам търпение за втората. | |
|
| |
nade1 Под защита на Брандън
Брой мнения : 2 Join date : 12.09.2010
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Нед Сеп 12, 2010 7:40 pm | |
| Една приятелка ми даде книгатаи сега почвам да я чета. Иначе за обложката на българската корица-страхотна е. Много ми харесва самия дизайн на книгата. | |
|
| |
carino Под защита на Брандън
Брой мнения : 10 Join date : 10.10.2010 Age : 37
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Нед Окт 10, 2010 9:07 pm | |
| Първата книга беше супер. Нямам търпение да прочета втората и да разбера какво ще стане между Клеър и Шейн И дали майкъл наистина е умрял | |
|
| |
winchester_babe Редактор
Брой мнения : 35 Join date : 20.10.2010 Age : 31 Местожителство : Морганвил,Тексас
Character sheet Име на героя: Бриана Кроуфорд Раса: вампир Години: 243
| |
| |
bebona_84 Под защита на Брандън
Брой мнения : 36 Join date : 16.11.2010 Age : 40
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Вто Ное 16, 2010 10:50 pm | |
| книгата е супер заслужава си да си я купиш и да я прочетеш на един дъх | |
|
| |
Klear Под защита на Оливър
Брой мнения : 58 Join date : 14.01.2011 Age : 34
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Пет Яну 14, 2011 5:00 pm | |
| Първата книга беше невероятна..съвсем случайно я спечелих в един конкурс и се радвам защото наистина ме впечетли и я прочетох на един дъх... | |
|
| |
betisoleti Под защита на Брандън
Брой мнения : 30 Join date : 15.02.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Вто Фев 15, 2011 9:03 am | |
| Обожавам такъв вид книги. От това, което успях да прочета в нета, тази поредица се очертава невероятно интересна. С удоволствие ще изпълня условията във сайта и ще кандидатствам в групата за четене. Нямам търпение. | |
|
| |
VioletSBlack Под защита на Брандън
Брой мнения : 12 Join date : 12.06.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Пон Юни 13, 2011 7:12 pm | |
| Първата книга я прочетох за нямаше и ден. Тъкмо завърших гимназия и по цял ден нямам какво да правя, затова си я взех от библиотеката... пълна с динамика и нещо неочаквано се случва винаги- страхотна е! | |
|
| |
mia_chan Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 06.07.2011 Age : 29
Character sheet Име на героя: Касандра О'Нийл Раса: Полубог Години: 16
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Сря Юли 06, 2011 5:05 pm | |
| Първата книга е много интригуваща. Има доста обрати. Чете се много лесно. | |
|
| |
Shaya Под защита на Брандън
Брой мнения : 2 Join date : 12.10.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Сря Окт 12, 2011 6:43 pm | |
| Хубава книжка, леко с тийн привкус,но е готина | |
|
| |
kris Под защита на Амели
Брой мнения : 160 Join date : 08.11.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Сря Ное 09, 2011 10:13 am | |
| Страхотна книга. Поредицата ми стана любима още в началото. Изчетох я за отрицателно време и с интерес. | |
|
| |
Temptress Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 01.01.2012
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine Нед Яну 01, 2012 9:10 pm | |
| Подарих книгата на най-добрата си приятелка (по принцип не си пада от вампири) и след има няма 2-3 часа ми се обади да ми обяснява колко хубава била и как искала още. За мен книгата и като цяло историята бяха на едно прилично ниво, хареса ми. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine | |
| |
|
| |
| The Morganville Vampires: Glass Houses The 1st Book - Rachel Caine | |
|