Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: The Morganville Vampires: Lord of Misrule The 5th Book - Rachel Caine Пон Фев 08, 2010 2:28 pm | |
| Автор: Рейчъл Кейн
Заглавие: Лорда на безпорядъка, книга пета
Изтеглете на английски
Description: Master vampire Bishop arrives in Morganville and threatens to abolish all order. But he's not the only threat. Hovering cyclone clouds promise devastation as student Claire Danvers and her friends prepare to defend Morganville against elements both natural and unnatural.
Резюме: В колежанският град Морганвил, вампири и хора съжителстват в (относително) безкръвна хармония. Но се появява Бейшоп, майстор вампир, който заплашва да премахне редът, съживявайки силите на злото, и всявайки хаос. Но Бейшоп не е единствената заплаха. Кръжат бурни, циклонни черни облаци, обещавайки буря в опустошителни размери за студентката Клеър Денвърс и нейните приятели, готови да защитят Морганвил от неестествените природни елементи. | |
|
mimi72 Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 02.10.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Lord of Misrule The 5th Book - Rachel Caine Пон Окт 03, 2011 12:07 am | |
| звучи интригуващо, ще ми се да я прочета | |
|
kris Под защита на Амели
Брой мнения : 160 Join date : 08.11.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Lord of Misrule The 5th Book - Rachel Caine Сря Ное 09, 2011 10:27 am | |
| Любимата ми поредица. И петата книга беше много интересна, динамична, изненадваща и завладяваща. Шейн и Клеър са ми любими. Обичам Марнин в действие. Бишъп е маниакално зъл. И как само свърши - да те държи в напрежение и любопитство до следващата книга. | |
|
morgana Под защита на Брандън
Брой мнения : 10 Join date : 05.11.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Lord of Misrule The 5th Book - Rachel Caine Сря Ное 09, 2011 10:37 am | |
| Някой може ли да ми каже от къде мога да си ги набавя? Прочетох първите три и сега се чудя от къде да намеря останалите. Да излязат на български официално - няма да е скоро. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Lord of Misrule The 5th Book - Rachel Caine | |
| |
|