Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Bite Club The 10th Book - Rachel Caine Нед Окт 17, 2010 4:27 pm | |
| Аууу много яка корица! Нямям търпение да дойде април! | |
|
mimolinka92 Под защита на Амели
Брой мнения : 219 Join date : 05.05.2010 Age : 32
Character sheet Име на героя: Наташа Лемешева Раса: човек Години: 21
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Bite Club The 10th Book - Rachel Caine Вто Окт 19, 2010 3:44 pm | |
| Оле още една книга Обожавам тая жена.Ще можем да четем още от историите за Шехн и Клеър !!! | |
|
kris Под защита на Амели
Брой мнения : 160 Join date : 08.11.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Bite Club The 10th Book - Rachel Caine Сря Ное 09, 2011 10:50 am | |
| Обичам тази поредица. Клуб "Ухапване" е много динамична. Държа ме в напрежение през цялото време. Краят е много сладичък. Клеър и Шейн . | |
|
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Bite Club The 10th Book - Rachel Caine Нед Ное 13, 2011 11:15 pm | |
| Знам, че Шейн има доста голям фен-клуб в този форум, но аз определено няма да стана част от него.
Колкото и да беше симпатичен в предните книги, никога не успя да ме спечели, както любимите мъже на главни героини в други книги, които обожавам. Или както Мърнин тук. И давам точно него за пример, за да не каже някой, че искам от Шейн да е съвършен.
Като цяло Bite Club не е лоша книга, но удоволствието ми беше развалено от поведението на Шейн в нея и моментите от негова гледна точка. Ако Кейн е целяла да ни накара да му симпатизирам с тези, постигна точно обратния ефект. Надявах се някой да му счупи врата. Или да му изпие кръвта. Или да го убият накрая. Предполагам ако бях сред почитателките на Шейн, това можеше да е любимата ми книга от поредицата, но както стоят нещата, е тази, която харесвам най-малко. Нямам търпение да прочета Last Breath, за да си върна удоволствието от четенето за Морганвил. | |
|
Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Bite Club The 10th Book - Rachel Caine Пон Ное 14, 2011 2:15 pm | |
| Шейн определено беше задник в тая книга, макар и контролиран от външни сили, но въобще не може да се каже, че е за съжаление. Аз съм една от фен-клуба му, макар и да не скандирам с пълно гърло, че е велик, или да хващам някоя за косата само защото е коментирала лошата му прическа или нещо подобно (пък и никога не съм била... е, може да има някое и друго изключение *кхъм* Дийн *кхъм*). Но в тази книга просто цялата любов, която ми се беше насъбрала към него от предишната, се изпари яко дим. Цялата афера в книгата беше мудна, на доста места исках да крещя на героите, че са идиоти и не се сещат какво става. Искаше ми се извия врата и на Майкъл, и на Шейн в един момент или друг (добре де, на Шейн повече от момент). Финалът ме шокира доста и то е разбираемо (сериозно Майкъл и Ив - ама вие сериозно ли?!), но все пак нямам търпение да изчета Last Breath, да му се посмея малко, да ме поизплаши малко и като цяло да ми върне настроението от девета книга (която, ако някой все още не е разбрал, ми е любимата ) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Morganville Vampires: Bite Club The 10th Book - Rachel Caine | |
| |
|